tandimplantat

våra tandläkare i Raleigh-området vill alltid spara dina naturliga tänder om det är möjligt. Men om vi inte kan, eller om du redan saknar en tand, är tandimplantat ett utmärkt permanent ersättningsalternativ. Gynnas av både Tandläkare och patienter, tandimplantat ser ut, känner och fungerar som dina naturliga tänder. Det betyder att du kan komma tillbaka till att prata, äta och le med självförtroende igen. På Riccobene Associates Family Dentistry, vi erbjuder start-to-finish implantat tandvård tjänster, så att vi kan placera ditt implantat och ge dig en naturlig utseende restaurering okej i en av våra Raleigh-området tandläkare kontor.

Vad Är Tandimplantat?

ett tandimplantat är en liten titanstolpe som sätts in i käkbenet istället för en saknad tand. På grund av dess biokompatibla material, Titan säkringar med käkbenet för att skapa en stark, fast ersättning tandrot. Denna rot tillåter oss att placera en restaurering – vanligtvis en krona, bro eller protes – på toppen för att slutföra ditt leende.

på Riccobene Associates Family Dentistry erbjuder vi tre olika typer av tandbyten med implantat.

  • enkeltandbyte: ett enda implantat ersätter en enda saknad tand. Vi toppar implantatet med en naturlig tandkrona. Entandsbyten har den högsta framgångsgraden. De kommer aldrig att utveckla förfall eller behöver en rotkanal.
  • Multi-tand ersättning: Vi använder en tandbro, i kombination med tandkronor förankrade antingen med naturliga tänder eller med implantat, för att ersätta flera tänder i rad.
  • implantatstödda proteser: strategiskt placerade implantat används för att ersätta en hel tandbåge. Protesen är utformad för att snäppa på plats över implantaten, vilket gör den säkrare än en traditionell protes.
  • det första steget i implantatprocessen är att kirurgiskt placera den lilla titanposten i området av käkbenet där den saknade tanden en gång var.

  • implantat är gjorda med biokompatibla material, vilket gör det möjligt för stolpen att permanent smälta samman med käkbenet över tiden.

  • när fusionen är klar kommer vi att placera en anliggning (bindande bit) på implantatet för att förbereda det för den anpassade tandåterställningen som vi kommer att fästa ovanpå.

  • slutligen fäster vi din ersättningstand med anliggningen. Det kommer att fylla i utrymmet från din saknade tand och slutföra ditt leende.

Varför Tandimplantat?

tandimplantat är det föredragna alternativet för tandbyte av många skäl. Inte nog med att de ser ut och känns naturligt, men de är också tillräckligt stark för att låta dig komma tillbaka till att äta alla dina favoriträtter igen. Med implantat kan patienter:

  • Ät, drick, borsta och tandtråd som vanligt
  • behåll sin ansiktsform
  • förhindra ytterligare benförlust orsakad av saknade tänder

när implantatet är läkt, kan du ta hand om det precis som du skulle dina naturliga tänder. Faktum är att du bör se till att du har en bra munhygienrutin för att hålla ditt implantat friskt. Med rätt vård kan det vara en livstid!

Tandimplantatproceduren

om vårt team på Riccobene Associates Family Dentistry kan vi slutföra hela tandimplantatproceduren i ett av våra tandläkare. Till att börja med ser vi till att ditt käkben är tillräckligt starkt för implantatet. Om det inte är det kan vi utföra ett bentransplantat för att uppmuntra nytt benmaterial att växa. När din käke är klar placerar vi kirurgiskt titanimplantatet i det utrymme som lämnas av den saknade tanden. Under några månader kommer titan att smälta samman med benet och ge oss ett starkt ankare för din restaurering. När implantatet är läkt tar vi in dig för att designa din restaurering. Under ditt första samråd kommer vi att gå igenom det bästa restaureringsalternativet för dina behov och situation. När din restaurering är placerad Är du redo! Du kan komma tillbaka till en normal rutin på nolltid. Implantatprocessen sker under ett antal olika besök på vårt kontor, men vi lovar att du kommer att älska slutresultatet!

Prisvärda tandimplantat i NC

vi vill inte att kostnadsproblem ska komma mellan dig och ett komplett, vackert leende. På Riccobene Associates Family Dentistry är vi stolta över att erbjuda revolutionerande tandimplantat som också är överkomliga. På vårt kontor behöver du inte välja mellan bra pris och bra kvalitet – du får båda! Vi erbjuder en mängd olika betalningsalternativ för att tillgodose patienter med ett brett utbud av budgetar och ekonomiska situationer. För patienter som vill göra månatliga betalningar på sina behandlingar i stället för att betala för hela behandlingen på framsidan, vi accepterar CareCredit hawaiifinansiering. Med CareCredit kan du ansöka online och få ett kreditbeslut inom några minuter. Något att tänka på: om du är medlem i vår Tandläkarplan får du automatiskt 10% rabatt på din implantatbehandling! Vi accepterar också alla större kredit – / betalkort och arbetar med de flesta försäkringsleverantörer. Vårt team hjälper dig att uppnå ett leende du älskar utan att bryta banken. Kontakta vårt kontor för att lära dig mer om våra moderna, prisvärda tandimplantat!

Återställ Ditt Leende Idag!

ta reda på om implantat är ett alternativ för att återställa ditt leende.

kontakta oss

tandimplantat Vanliga frågor

är tandimplantat det bästa alternativet för tandbyte?

implantat är permanenta och naturliga. De är också extremt hållbara och hjälper till att stoppa benförlust, vilket är vanligt med saknade tänder. För patienter som vill slutföra sitt leende och komma tillbaka till ett normalt liv är implantat ett utmärkt alternativ.

är tandimplantat permanenta?

enkelt uttryckt, ja! Titanmaterialet smälter samman med käkbenet för att ge ett permanent och fast ankare för restaureringen. Så länge du ordentligt bryr dig om ersättningstanden, borde den vara i många år framöver.

hur mycket kostar tandimplantat?

kostnaden för tandimplantat beror på antalet tänder som byts ut, vilken tand eller tänder, ditt käkben och många andra faktorer. När du kommer in för din en-mot-en tandimplantat Samråd, Vi kommer att gå igenom alla de variabler som är unika för din situation, och vi kommer att använda den informationen för att ge dig en out-of-pocket kostnadsberäkning. Vi strävar efter att göra tandimplantat så prisvärda som möjligt. Om du letar efter ett sätt att dela upp dina behandlingskostnader, vi accepterar CareCredit Singapores finansiering från tredje part. Vi erbjuder också stora rabatter på tandimplantat för medlemmar i vår egen Tandläkarplan och accepterar de flesta försäkringar!

är tandimplantat säkra för äldre?

enligt National Center for Biotechnology Information är tandimplantat helt säkra för äldre patienter. När vi tänker på tandutbytesförfaranden för äldre, föreställer vi oss vanligtvis proteser, men proteser kan ibland komma ur sin plats och göra tugga, prata och Le svårt. Om du undrar om implantat är rätt val för dina gyllene år, kom in för en en-mot-en konsultation med en av våra tandläkare.

hur kan tandimplantat hjälpa mig?

om du lider av saknade tänder kan tandimplantat återställa ditt leende till sin tidigare glans. Inte bara ser de ut och känns som dina naturliga tänder, men de hjälper också till att stimulera käftbenet så att du behåller bentätheten som du annars skulle förlora på grund av saknade tänder. På samma sätt kan implantat förhindra att dina återstående naturliga tänder flyttas ut ur anpassningen till det utrymme som lämnas av de saknade tänderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.