Sök

när du startar ett förhållande är det dock mycket viktigt att ha intressanta samtal med den personen som är med oss; det finns många som bestämmer sig för att lämna det där eftersom han eller hon inte pratar om användbara och aktuella saker.

i det här fallet kommer jag att berätta sex saker som du ska prata med din pojkvän eller flickvän, beroende på vad som är fallet:

reklam

1.- Din framtid: Prata om ditt liv, dina framtida mål, dina ambitioner. När det gäller män, var spontan och rolig, kommer du att se att hon kommer att bli imponerad av din beslutsamhet och så kommer hon att gilla dig mer.

2.- Din barndom och ditt förflutna: de minnen du har av barndomen, är alltid intressant ämne att prata och så båda delar sina erfarenheter, även, talar om den första kärleken kommer att bli kul. I det här fallet kommer ni båda att njuta av att skratta och spendera tid tillsammans.

3.- Semester och ideer att gå tillsammans: Att planera en resa, gå på bio, en romantisk middag, en promenad till stranden är bland annat ett ämne som inte kan saknas medan du är med din partner, för att dela olika saker ger dig möjlighet att lära känna varandra mer och mer.

4.- Passioner: både män och kvinnor, vi har vissa passioner, det vill säga saker vi älskar att göra, så prata om de saker som intresserar dig, som att shoppa, åka skridskor, cykla, laga mat, skriva etc.

5.- Stygga samtal: Om du känner förtroende med din partner är det alltid bra att det finns en sexuell kemi, prata med honom om vad du vill att han ska göra i sängen, utan fördomar eller tabu, så du kommer att känna dig mer fri och så är båda nöjda.

6.- Rädsla: att avslöja vår sårbara sida kommer alltid att vara det bästa alternativet för båda att känna sig mer Förenade, så prata om din rädsla, antingen på grund av något som hände dig eller att du känner behov av att prata för att må bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.