National Dress up Your Pet Day: Twitter-användare delar bilder av katter och hundar i kostym, Plus Pet Outfit erbjudanden

National Dress Up Your Pet Day är idag den 14 januari. Twitter-användare har delat fotografier av sina husdjur utklädda, och från en katt förklädd som Beanie Baby till en chihuahua cosplaying som Superman, har vi avrundat de bästa bilderna som husdjursägare har delat hittills.

om du vill gå med och letar efter några kläder för att fira nationell klä upp din Husdjursdag själv, har vi inkluderat några husdjurskostymerbjudanden nedan.

Twitter-användare @LRatterman_WDRB delade bilder av sin hund som basketspelare, klädd för Halloween och i en strandinställning och sa: ”dessa bilder kan eller inte ha använts i den mest underbara kalendern någonsin.”

@YeyushR publicerade en fashion-forward-bild av två chihuahuas och tillade: ”Det är en ny era i mode. Hundarna och deras attityder gör reglerna. National Dress up Your Pet Day den 14 januari ger en speciell dag att fira med ditt husdjur och visa sin klädstil.”

@SlyJamesTheCat, vars katt ofta klär sig för att fira nationella helgdagar, dolled deras katt upp som en Beanie Baby för att fira dagen.

@TessZee2015 delade en snap av en elegant utseende hund och sa: ”Tess lämnar aldrig huset utan sina pärlor.”

@Britannicus92 publicerade ett foto av deras chihuahua klädd som Superman och sa: ”Zelda vet att varje dag är # NationalDressUpYourPetDay och hon har en hel garderob för att bevisa det.”

hunddräkt
en mini Australisk Shepard klädd som Superman deltar i den 7: e årliga Boston Halloween Pet Parade and Costume Contest på Faneuil Hall Marketplace i Boston, Massachusetts, den 26 oktober 2019.Joseph Prezioso / Getty

@Cat_Cosplay sa:” Jag är säker på att efter att alla har haft sitt andra kaffe kommer de roliga bilderna att rulla in”, tillsammans med ett foto av en katt i en kostym som håller en mugg.

@Local24Kelsie delade ett foto av sin hund i en ljusrosa kappa och sa: ”min baby klädd i snön. Tillbaka i PA! Hon heter Chloe. Snö är hennes favorit. Hon gillar att sätta sin snoot i den.”

Pet costume erbjudanden

denna Animal Planet Walrus Dog kostym från Party City är till försäljning med 50 procent rabatt på $12.50.

PetSmart har superhero pet kostymer till salu, som denna Captain America dog kostym, detaljhandel för $10.97, en Superman hund kostym för $7.47 och en Wonderwoman kostym för $10.97.

dessutom finns det massor av djur-tema pet kostymer till salu på PetSmart, som denna shark kostym för $10, en flamingo kostym för $9,97 och en humla kostym för $18,99.

Amazon har husdjursdräkter till salu, inklusive denna lion mane kostym för $9.69, och denna UPS delivery driver kostym för $16.81.

Newsweek har affiliate partnerskap, så om du gör ett köp med hjälp av våra länkar kan vi tjäna en del av försäljningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.