NAEYC

en tydlig och tankeväckande guide för att undervisa små barn. Epstein ger en ram för att skapa kraftfulla inlärningsupplevelser för små barn över de många utvecklingsområdena. debatterna är över—eller de borde vara. Epstein marshals forskning och praktisk visdom för att komma bortom argument om ”barncentrerad” kontra ”vuxencentrerad” undervisningsstrategier. Med hjälp av denna bok blandar den avsiktliga läraren skickligt båda och främjar positiv utveckling för varje barn. Perfekt för både nya och erfarna lärare.
—Marilou Hyson, tidig Barndomskonsult och adjungerad Professor, University of Pennsylvania
många lärare blir så upptagna i klassrummet att de glömmer att de är beslutsfattare. Intentional Teacher är en rik resurs som lärare, tränare och programledare kan använda för att driva samtal om barn – och vuxenstyrda upplevelser och att bygga kunskaper och färdigheter kring avsiktligt beslutsfattande.
—Judy Jablon och Amy Laura Dombro, medförfattare (med Charlotte Stetson) av kraftfulla interaktioner: hur man ansluter till barn för att utöka sitt lärande
denna omfattande uppdatering har utökats till att omfatta alla läroplaner och mycket ny kunskap om barns lärande, vilket resulterar i detta värdefulla bidrag till lärare i tidig barndom!
—Carol Copple, konsult
Epstein respekterar djupt den roll som lärare spelar i barns liv och ger liv till ett sofistikerat tillvägagångssätt för undervisning som både är engagerad i barns utvecklingsprinciper och känslig för kraven på utbildningsinnehåll. Denna bok är ett måste för lärare, föräldrar, förespråkare, och beslutsfattare.
-Travis Wright, biträdande Professor, Early Childhood Education, University of Wisconsin-Madison
produktiv lek och lärande är resultatet av lärarens intentionalitet. Epstein har gett lärare en guidebok för vad det innebär att vara avsiktlig i allt de gör i program med små barn. Den här boken är oumbärlig.
—Frances Carlson, Lead Instructor, Early Childhood Care and Education Department, Chattahoochee Technical College och författare till Big Body Play: varför Boisterous, Vigorous Och Very Physical Play är viktigt för barns utveckling och lärande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.