när du drömmer om en nyckelpiga: Symbolism

kommer du ihåg de dagar då du var ute och spelade (ja, vi spelade verkligen ute istället för att spela videospel, tyvärr!) och du hade en nyckelpiga mark på dig. Vad har du gjort? Tja, först skulle du se den vackra, ofarliga lilla varelsen krypa omkring. Då kan du få alla sing-songy i ditt hjärta, blåsa på buggen och sjunga ut, ” nyckelpiga, nyckelpiga, flyga hem ….!”Om du naturligtvis inte växte upp i Storbritannien för Då kallade du det en nyckelpiga istället!

kanske var du ett fan av boken ”James and the Giant Peach”, där nyckelpigan spelade en så framträdande roll i romanen? Utan tvekan kommer du ihåg nyckelpigan som en underbar, djupröd färg också, men visste du att de kan vara orange, svart, gul och till och med den medkännande färgen rosa! Nyckelpigan har länge varit förknippad med tur, men den här lyckliga lilla buggen kan betyda många saker när den dyker upp i drömmarnas rike!

förutom att vara en lycka till, är denna vackra insekt associerad med den feminina, skönheten, älskbarheten, och den anses vara en hjälpsam insekt, troligen för att den dödar skadedjur. Om du drömmer om nyckelpiga kan ditt drömmeddelande visa att du måste leta efter mer skönhet i ditt liv eller att du måste fokusera på din feminina natur. Om du har varit i ett eländigt humör senast, inbjuder nyckelpiga dig att omfamna mer positiva vibbar!

om du har drömt om att uppnå specifika mål eller om du vill lyckas med något, är tiden att driva drömmen eller målet nu när du är säker på framgång. Ditt vakna liv kommer att bli mer avslappnat eftersom du kommer att uppleva mycket mindre stress och mer glädje och överflöd! Så glad som nyckelpiga är, så det ger den lyckan rakt in i dina drömmar och in i ditt liv!

Känn dig inte rusad för att slutföra saker och gå med flödet i en situation föreslås av närvaron av nyckelpiga. Nyckelpigan påminner oss om att vara graciösa, avslappnade, redo och lugna. När det kommer in i dina drömmar, ger det meddelandet som tyder på att du slutar stressa ut, släppa oroliga tankar och känna dig orolig. Det är dags att omfamna helhjärtat!

nu, när du ser nyckelpigan, var uppmärksam på dess färg och antalet fläckar. Färgen kan ge dig mer mening, med röd hänvisning till kärlek, passion och livskraften; svart står för rensning av negativ energi; orange står för attraktion; gul representerar lycka; och rosa fulländad kärlek, empati och medkänsla. Jämför antalet platser med numerologi referenser för större insikt samt.

nu när du vet vad den förtjusande lilla nyckelpigan betyder när den kommer in i dina drömmar, varför inte utforska betydelsen av fjärilar, sländor, blixtfel eller andra härliga varelser här på WhatIsMySpiritAnimal.com.

Wimsa avdelare 800x47

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.