kan du använda en Weber Grill i regnet?

jag skriver detta när jag gör mig redo att gå ut i regnet och grilla hamburgare för kvällens middag. Jag minns när jag först började grilla och jag gjorde lite forskning om grillning i regnet. Här är vad jag lärde mig.

kan du grilla i regnet?

Ja, du kan grilla i regnet. I själva verket finns det några fördelar och tips till regnig dag grillning som jag ska dela i den här artikeln. Om du är modig nog att möta elementen kan du fortfarande ha en bra grillad måltid redo på nolltid.

fördelar med att grilla i regnet

många livsmedel smakar faktiskt bättre när de grillas på en regnig dag. Den extra fuktigheten i luften kommer att hålla vissa kött som lätt torkar ut mycket fuktigare. Att hålla locket nere på grillen för att hålla regnet ute ökar också värmen.

att öka värmen runt det du grillar kommer att få det att laga jämnare. Även matlagning innebär mer jämn temperatur och mindre chans för matförgiftning. Alla bra saker!

Tips för grillning i regnet

jag har för närvarande en grilltak. Detta täcker inte bara grillen utan kocken. Om vinden blåser får jag fortfarande några droppar på mig men det är mycket bättre än att försöka hålla ett paraply och flip hamburgare.

en grilltak är vanligtvis gjord av metall. Det finns en liten risk för blixtnedslag men om du har höga träd och byggnader runt är risken lägre.

en stor grill canopy kan hittas på min bästa Grill Canopy sida. Egentligen är det här baldakinen jag har hemma och det har tjänat mig väldigt bra. Det skyddar mot regn, hård sol och lämnar mig lite utrymme att flytta runt.

ett annat alternativ är ett grillparaply. Grillparaplyer hjälper till i solen och regnet för att hålla dig sval och torr. Om du använder ett paraply måste du se till att det är tillräckligt högt över grillen för att inte ta eld.

om du inte har en grillkapell eller grillparaply skulle en carport med tre Öppna sidor för ventilation också fungera bra.

när grillning under en carport se till att vara flera meters avstånd från ditt hus för att förhindra en husbrand. Se också till att värmen inte klättrar för högt. Om du inte kan hålla handen några meter ovanför grillen i mer än några sekunder utan att det blir för varmt riskerar du att värme skadar ditt carporttak. Om det finns överdriven rök riskerar du också missfärgning av ditt carporttak.

om taket är 5-6 meter över din grill är du ganska säker från bränder, men rök kan fortfarande samlas och missfärga taket.

vid mitt sista hus var grillen för nära en skärmad veranda. Skärmen smälte lite från värmen när locket rörde skärmen. Jag lärde mig mycket snabbt att flytta grillen bort från skärmen innan jag värmde upp grillen.

du bör inte laga mat med gas-eller kolgrillar i ett garage. Även med dörren öppen finns det inte tillräckligt med ventilation. Kolmonoxid kan byggas upp till dödliga nivåer mycket snabbt.

kolmonoxid är luktfri och smaklös så att du kan vara i riskzonen och inte vet förrän det är för sent.

om du använder en elektrisk grill, se till att nätsladden inte sitter i stående vatten. Använd så få förlängningssladdar som möjligt för att begränsa risken för att vatten kommer in i linjen och orsakar kort eller brand.

var noga med att ta med en maträtt för att täcka ditt kött på väg tillbaka till huset. Blötläggning av vått kött är inte målet här.

grillning i kallt väder Tips

ofta när det regnar är det också svalare. Här är några tips för grillning i kallare väder.

oavsett om du grillar i kylan eller regnet, var noga med att stanna med din grill. Obevakade grillar kan orsaka katastrofala bränder mycket snabbt. Du vill bara grilla föremål som grillar på kort tid för att minimera din exponering för elementen.

inse att Grillar tar mer tid att värma upp när det är kallt. De behöver också mer bränsle för att behålla sin värme. Var noga med att ha tillräckligt med kol eller en extra tank propan.

för att minska din tid utanför kan du förkoka köttet tills det är nästan klart och avsluta det på grillen. Du kan fortfarande få den stora grillsmaken utan att vara ute så länge.

var noga med att ha alla dina verktyg och tillbehör. Du vill inte vandra in och ut när det är kallt.

om vinden blåser, se till att den inte blåser in i dina ventiler. Stäng dem eller vrid grillen för att förhindra att detta händer.

håll locket stängt så mycket som möjligt för att förhindra värmeförlust. Du kan använda en grilltermometer för att kontrollera köttets temperatur utan att utsätta den för elementen.

solen går ner tidigare på vintern. Var noga med att ha ETT grillljus eller en annan typ av ljus med dig som du kan ställa ner och fortfarande se.

bär inte lösa kläder som kan Dingla ner och ta eld som en halsduk eller slips.

lädergrillhandskar fungerar bättre än vantar när det är dags att använda dina verktyg för att vända köttet.

att hålla locket stängt minimerar värmeförlusten och påskyndar den tid köttet behöver vara på grillen.

om det har gått ett tag sedan du använde din grill, Kontrollera delarna, som slangar, för sprickor eller rost. Om möjligt förvara grillen ur elementen och ta ut den när du vill använda den.

du kan frestas att inte rengöra grillen och bara stanna i huset. Fryst fett är inte kul att rensa bort en grill så när grillen har svalnat tillräckligt för att rengöra det gå ut och få det gjort.

Vad är en Weber Grill och varför behöver du en?

Weber grillar är kända i branschen för att vara hållbara och kvalitet grillar. Om underhålls ordentligt en Weber grill kommer förra säsongen efter säsong.

de uppfann den ikoniska kettle charcoal grill 1953. Innan det var täckta grillar ovanliga.

Weber-företaget tillverkar nu kol, gas och till och med elektriska grillar.

de nyare Weber-kolgrillarna har en riktigt cool askfångare som gör rengöringen snabb.

du kan köpa en Weber charcoal grill till ett rimligt pris på Amazon. De har även en bärbar version som kan levereras till din dörr.

Weber grillar är inte bara för budgeten sinnade. De har några gasgrillar har funktioner som sätter andra märken på skam. En riktigt cool funktion är Infinity Ignition som garanterat tänds varje gång. Super praktiskt om du är ute i elementen försöker få grillen klar.

Weber grillar är de enda jag rekommenderar och du kan lära dig mer om dem på min bästa Kettle Grill sida.

slutsats

i den här artikeln har vi sett att du absolut kan grilla i regn och kyla. Den extra fuktigheten kan till och med göra din grillade mat smak bättre! När du är beredd kan det till och med vara en trevlig upplevelse.

kom ihåg att vara säker på din miljö och planera lite mer tid för matlagning.

om du behöver en ny grill, kolla in min rekommenderade Gear-sida för att se varför jag bara rekommenderar Weber grills till mina läsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.