Hur man bekräftar ett datum via Text på rätt sätt (Inga fler flingor)

26 aktier

kvinna upphetsad han vet hur man bekräftar ett datum via text

att få det första datumet inrättat är ofta den svåraste delen. Därifrån, allt du behöver göra är att dyka upp och låta henne se hur bra du är. Men du måste komma ihåg hur du bekräftar ett datum via text för att säkerställa att saker fortfarande är på.

nackdelen är före det första datumet, det finns fortfarande en nivå av anonymitet och noll ansvarighet. Därför behöver du vanligtvis bekräfta datumet med ett textmeddelande först. Detta är en god praxis oavsett hur du ställer in datum upp antingen personligen eller med hjälp av en av våra favorit hookup apps. En liten bekräftelse kan göra mycket bra.

hur man bekräftar ett datum via text och upprätthåller attraktion

oavsett vem du är eller hur bra du har hanterat saker, finns det fortfarande en liten chans att hon flingar eller hon antar att du kommer att hoppa över det. Lösningen är att lära sig att bekräfta ett datum via text. Detta är särskilt viktigt om du smsar före ditt första datum.

vi kommer att täcka hur man gör detta med några allmänna riktlinjer och några grundläggande exempel också.

1) bekräfta alltid datumet

”pickup artist” – gemenskapen föreslår ofta att detta är en hemsk ide. Enligt min mening är det fruktansvärda råd. Tanken är att en” riktig man ” – vad det än betyder-inte bekräftar datum. Han är en grottman som gör henne äran att dyka upp.

i den verkliga världen men, där både män och kvinnor är människor, det är lite annorlunda. Människor lever komplicerade liv och har komplexa känslor. Det finns så många anledningar till varför hon kanske inte kan göra det och några av dem har ingenting att göra med dig.

visst, hon borde ge dig artighet av ett meddelande och ibland kommer hon i sista minuten, men varför vänta? Istället, bekräfta dagen du har planerat att träffas.

inte bara respekterar du din egen tid, men du låter henne också veta att du inte kommer att flaga. Kom ihåg, ni båda tar lite risk genom att gå med på ett datum. Att få henne att känna sig bekväm om dig gör dig bara en tjänst på lång sikt.

2) var inte behövande

försök att tänka på ditt första datum som bara två personer som möts. Visst, det är lite mer komplicerat än så, men ju mer du tänker på det, desto svårare kan det verka.

att hålla det tankesättet hjälper dig att undvika att komma över som behövande när du bekräftar ditt datum. Jag vet att jag har fångat mig nästan på det sättet ett par gånger tidigare när de var särskilt attraktiva.

till exempel borde du aldrig fråga henne om det är ”okej” att fortfarande träffas senare. Detta gör att det känns som om hon gör dig en tjänst genom att gå med på ett datum med dig. Förtroende är viktigt och detta tillvägagångssätt förmedlar allt annat än.

håll istället din text kort och avslappnad. Även en enkel ” fortfarande bra för ikväll?”kommer att göra.

3) tålamod, du är båda mänskliga

en annan punkt där ”pickup artist” – gemenskapen och jag inte håller med. Om hon inte kan göra vårt datum, det är inte nödvändigtvis en affärsbrytare.

jag täckte redan detta när jag pratade om hur man svarar på en avbruten datumtext. Kort sagt, det är okej om livet kommer i vägen en eller två gånger. En tredje gång är där jag drar gränsen men.

medan vissa kommer att berätta för dig att omedelbart springa åt andra hållet, gillar jag att komma ihåg att hon är mänsklig. Galen, eller hur? Vi lever komplicerade liv och det finns så många saker som kan komma i vägen.

ta det inte personligt om hon måste omplanera.

Beyondages.com video kurs

4) Bekräfta dagen för datumet

om du inte ordnade datumet för veckor sedan är det bäst att vänta till dagen för att bekräfta. Hur som helst, du måste veta dagen om hon fortfarande kommer, eller hur?

frågar både tre dagar i förväg och dagen för datumet kommer att börja känna sig lite behövande.

å andra sidan kanske ni båda hade hemsk timing och hon är bortrest i ett par veckor. Om du har datumet inställt för när hon kommer tillbaka, mycket kan hända under den tiden. Om du chattar på och av under hela tiden är det inte så illa. Men två veckors radiotystnad är ett riskabelt spel.

5) en text på morgonen är hur man bekräftar ett datum via text

jag tycker att en text på morgonen på dagen för datumet fungerar bäst. För tidigt på morgonen är lite mycket för någon du inte har träffat. För sent på dagen och du gör det svårt att göra andra planer för din natt.

jag ställer inte in en påminnelse för en viss tid, bara när jag tänker på det-någonstans runt 10ish är bra.

exempel på hur man bekräftar ett datum via text

ofta är det mest värdefulla att se några enkla exempel som du kan använda för att komma igång. Nedan följer några meddelanden som jag har använt i någon form tidigare.

det viktigaste att komma ihåg här är de faktiska orden är mindre viktiga än ton och timing.

kort och lekfull:

våndas inte över varje ord i ditt meddelande. Istället, tänk bara på hur det kommer att stöta på.

” Hej främling, du fortfarande bra för 7: 00 e. m.?”

jag känner inte behovet av att kommunicera med henne dagligen före datumet. Om vi matchar på en måndag och vårt datum är torsdag, det är inte ovanligt att det finns ett par dagar av tystnad där inne.

”hey stranger” – delen hänvisar lekfullt till den tystnaden samtidigt som den bekräftar datumet i ett kort meddelande. Det passar min personlighet och hur jag pratar, var noga med att justera din för att passa din stil.

kommer att springa sent:

”Hej, det ser ut som att jag kommer att fastna på jobbet lite sent så jag kommer att springa 10-15 minuter bakom ikväll. Är det coolt?”

detta är en populär killar kommer att använda för att bekräfta datum utan att vara öppen om det. Personligen använder jag bara detta om det är sant (min arbetstid kan vara oförutsägbar) men på något sätt är det effektivt.

genom att låta henne veta att du kommer att bli lite sen, ger du henne en ut om hon planerar att Flaka. Du påminner henne också om datumet om hon glömde, allt utan att någonsin fråga om hon fortfarande är nere.

den enkla och klassiska bekräftelsen:

” Hej, fortfarande bra för ikväll?”

den enkla, klassiska bekräftelsetexten. Det här är vad jag ska gå med om jag inte är för fussed om datumet. Kanske har jag haft en stor dag eller Jag är på staketet om datumet i första hand.

det kräver minimal ansträngning och lämnar också dörren vidöppen för uppföljningssamtal.

Beyondages.com videokurs

visar att du har uppmärksammat:

”Hej, så du nämnde att du gillar . Jag hörde precis om det perfekta stället den 10: e. Vill du åka dit ikväll istället?”

att uppmärksamma konversationen och föreslå en sista minuten förändring till något roligt. Det kan bara se bra ut för dig, eller hur?

så mycket av din första-date framgång handlar om miljön du befinner dig i. Visst, om du är skicklig nog kan du få allt att fungera. Men för bara dödliga bland oss, en rolig miljö går långt.

det enda jag skulle varna för här kommer över alltför behövande. Det är en stor skillnad mellan att höra om en händelse och undersöka vad hon gillar så att du kan behaga henne. Som jag sa, fokusera mer på hur dina meddelanden stöter på än de ord du använder.

Konversationsbekräftelse:

”…när vi träffas…”

konversationsbekräftelsen är min go-to Om vi har en öppen dialog hela tiden. Jag brukar se att ställa in ett datum för inom en dag eller två av matchning. Att hålla en konversation vid liv så länge är säkert och normalt när ni båda är förlovade.

när så är fallet är det mycket mer naturligt att släppa det i konversationen. Inget behov av att specifikt fråga, bara hänvisa till datumet med antagandet att det fortfarande händer.

det finns oändliga sätt att använda detta beroende på situationen. Bokstavligen, allt du gör är att referera till dina planer.

se, bekräftar att datum är viktigt men det är också mycket rakt fram. Försök att tänka på det mer som att kontrollera att din vän fortfarande är bra att träffas för drycker senare.

liksom de flesta saker i dating, ju mindre du våndas över detaljerna, smidigare saker kommer att gå. Om du verkligen är osäker på vad du ska göra är det enkla bekräftelseexemplet din vän!

26 aktier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.