fettsugning

fettsugning är den mest populära kosmetisk kirurgi i Amerika eftersom det ger kvinnor och män chansen att ta bort oönskade fettdepåer som vilar på magen, lår, armar, skinkor och många fler områden. De fantastiska framstegen inom fettsugningsprocedurer gör det möjligt för Dr.Korman att effektivt utföra denna procedur, vilket ger patienter omedelbara resultat med minimal stilleståndstid. Personer som är trötta på att banta och träna utan att se några resultat anser fettsugning att skulptera sin kropp.

för att begära ett samråd, kontakta Dr Josh Korman på hans Mountain View, San Jose eller Carmel praktiken idag. Dr. Korman är glad att kunna erbjuda sina patienter tumescent fettsugning med SmartLipo och VASER Hi-Def Lipo. Kombinerat med postoperativ fettsugningsmassage avlägsnas fett och huden stramas för att skulpta kroppen.

Vad är fettsugning?

fettsugning är ett fettreduceringsförfarande som använder sug för att ta bort lokaliserade fettavlagringar. Dr. Josh Korman kan utföra fettsugning på de flesta delar av kroppen som har envisa fettavlagringar som inte svarar på att träna och äta bra. Han gör ett mycket litet snitt på en obekväm plats nära målområdet och sätter in en kanyl eller ett tunt rör. Kanylen separerar fettet från vävnaden och suger sedan ut det och skapar ett smalt, definierat område.

Dr. Korman erbjuder också andra fettsugningstekniker inklusive SmartLipo och VASER Hi-Def Lipo som använder avancerade tekniker för att bryta upp fettceller före sugning. För att avgöra om ett fettsugningsförfarande är rätt för dig, kontakta Dr.Korman på något av hans tre kontor för att granska de områden du vill skulpta.

före och efter foton

varför ska jag få fettsugning?

fettsugning är ett av de mest populära och effektiva procedurerna för att ta bort envisa fettavlagringar som inte minskar med kost eller motion. Detta kan tillämpas på en mängd olika problemområden i kroppen, såsom:

 • Mage
 • lår
 • skinkor
 • nedre ryggfett
 • överarmar
 • höfter
 • kärlekshandtag
 • midja
 • Ansikte (kinder, haka, dubbel haka, nacke)

överskott av fett som lagras i dessa områden är vanligt, men kan fortfarande ha en drastisk inverkan på individens självkänsla och hindra dem från att driva ett fullt och aktivt liv. Fettsugning kan i många fall öka självförtroendet i kroppen och öppna möjligheter för människor som kanske har saknat självförsäkringen att förfölja dem tidigare. Det finns stort värde i att må bra om våra kroppar, och fett eliminera förfaranden som fettsugning kan ge patienter definierade, vacker kropp de inte har kunnat uppnå genom sina egna ansträngningar.

bra kandidater

patienter som väljer fettsugning är missnöjda med sin viktminskning resultat deras regelbunden motion och kost rutin har misslyckats med att ge. Goda kandidater för behandlingen måste dock vara i anständig fysisk form och hälsa, eftersom fettsugning inte ersätter en hälsosam livsstil. Den är utformad för att rikta in sig på de tjurhåriga fettavlagringarna, vilket är mycket svårare att bli av med traditionella viktminskningsmetoder.

en utvärdering med Dr. Josh Korman kommer att avgöra om fettsugning är rätt procedurval. Andra fettsugningstekniker som SmartLipo eller VASER Hi-Def Lipo kan anses vara mer lämpliga i enskilda fall. Kandidaterna måste vara över 18 år och ha god hudelasticitet. Vissa sjukdomar kan också sätta patienten i högre risk för komplikationer till följd av fettsugning, såsom diabetes, hjärtsjukdom eller något tillstånd eller infektion som kan hämma läkningsprocessen. Rökare har också en statistiskt ökad hälsorisk.

konsultation

innan du genomgår ett fettsugningsförfarande är det viktigt att patienter bokar ett samråd med Dr.Korman. Läkaren kommer att bedöma patientens hälsa och problemområden för att avgöra om de är en bra kandidat för förfarandet och svara på alla frågor just nu. Samrådet kommer också att omfatta fördelar, risker och faktorer att överväga som är mer specifika för enskilda omständigheter.

före fettsugning

Dr. Korman kommer att ge patienter detaljerade och individualiserade instruktioner om hur man förbereder sig för fettsugningsbehandlingen. Generellt sett bör patienter vidta följande steg i förväg för att se till att förfarandet går smidigt och utan farliga komplikationer, och har den bästa chansen att få dem optimala resultat.

 • sluta röka flera veckor före behandlingen, eftersom rökning begränsar kroppens naturliga läkningsförmåga.
 • Undvik aspirin och ibuprofen, eftersom antiinflammatoriska läkemedel har en blodförtunnande effekt.
 • ordna transport hem från operation.

det är också viktigt att patienter kommer in med realistiska förväntningar på procedurens resultat. Fettsugning kommer att ge fettreduktion i de behandlade områdena, men patienterna måste vara engagerade i att upprätthålla en hälsosam livsstil för att hålla kroppen trim och välformad på lång sikt. Fettsugning är inte avsett att ersätta kost eller motion.

proceduren

de särskilda stegen i fettsugningsförfarandet beror på flera faktorer, inklusive vilken del eller delar av kroppen som behandlas, önskat resultat och om patienten väljer att följa fettsugning med ett annat förfarande. I alla fall innebär fettsugning införandet av ett tunt rör, kallat en kanyl, för att suga fettcellerna. Det finns flera olika tekniker som Dr. Korman kan använda beroende på ovan nämnda omständigheter:

 • Sugassisterad fettsugning, eller SAL: SAL är standardmetoden och använder kanylen och fysisk manipulation för att bryta upp och suga fettet ur en viss region.
 • ultraljudsfettsugning, eller UAL: denna metod (VASER Hi-Def Lipo) använder ultraljudsteknik för att smälta fettcellerna, vilket gör dem lättare att extrahera.
 • laserfettsugning, eller LAL: denna metod (SmartLipo) hjälper till att suga fett genom att smälta fettcellerna först.

vad du kan förvänta dig efter fettsugning

efter fettsugningsförfarandet erbjuder Dr. Korman sina patienter en massage efter fettsugning för att påskynda läkningsprocessen och lindra obehag. De många tekniska framstegen som har gjorts med fettsugningsprocedurer gör det möjligt för patienter att återvända till jobbet inom några dagar, vilket avslöjar en snygg, ny figur med snabba och varaktiga resultat.

för att diskutera alla aspekter av postoperativ återhämtning, kontakta vår Mountain View, San Jose eller Carmel practice idag.

resultat

resultaten ska vara något uppenbara direkt efter proceduren, men kommer att bli mer och mer synliga när läkningsprocessen påverkar. Vissa blåmärken och svullnad är helt normalt i dagarna efter ingreppet, men eftersom dessa avtar en ny slank figur kommer att dyka upp mer fullständigt.

behandlingens livslängd beror på varje patients engagemang för regelbunden träning och en hälsosam kost. Om dessa rekommendationer följs bör det positiva resultatet vara långvarigt.

kompletterande procedurer

vissa procedurer kan genomföras tillsammans med fettsugning för att maximera nivån på estetisk förbättring. Dessa kan göras antingen för att accentuera regionen där fett tas bort för att ge det en vacker form och kontur, eller de kan använda fettet själv genom att injicera det igen i andra områden som patienten kanske vill skapa fler kurvor.

fettöverföring

fettöverföring är ett mycket vanligt förfarande som utförs i samband med fettsugning eftersom det utnyttjar naturresursen för ens eget kroppsfett. De renade, skördade fettcellerna kan användas för att skapa fylliga bröst eller skinkor, skulptera höfterna i en sexigare form eller för att fylla ut sjunkna kinder som ger ansiktet ett ihåligt, äldre utseende. Om en patient har övervägt ett bröstförstoringsförfarande eller brasiliansk rumplyft, är fetttransplantatmetoden ett bra alternativ att tänka på när man går in för fettsugning eftersom det eliminerar behovet av implantat, som är mer tillfälliga och bär hälsorisker.

bukplastik

en bukplastik, eller bukplastik, genomgår också ofta tillsammans med fettsugning för att platta och förbättra bukområdet.

en bukplastik tar bort lös bukhud och suturerar magmusklerna tillsammans och återstående hud dras stram. Denna teknik säkerställer att magen i magen blir hårdare, ökar konturerna och synligheten hos magen och kan omforma Navel För att skapa ett mer proportionellt utseende.

allt detta fungerar för att skapa en ännu mer dramatisk effekt när överskott av bukfett avlägsnas från området med hjälp av fettsugning, eftersom en bukplastik ensam inte innebär fettavlägsnande.

Mommy Makeover

mommy makeover är en mycket anpassningsbar uppsättning samtidiga bröst-och kropps kosmetiska procedurer. Dessa förfaranden har potential att utföra en helkropps makeover för att få mödrar att känna sig fantastiska om deras övergripande utseende. Fettsugning kan paras ihop med en bukplastik, kirurgiska Bröst förfaranden som augmentation, bröstlyft, implantat, eller fett överföring, och hudföryngring behandlingar om så önskas. En mommy makeover används ofta för att motverka den fysiska vägtull som graviditet och Moderskap ofta kan ta på en kvinnas kropp. Moms har möjlighet att välja så många eller små förfaranden som de önskar, beroende på omfattningen av makeover de vill genomgå.

vad kostar fettsugning?

kostnaden för fettsugning beror på antalet områden som riktas och mängden fett som tas bort. Efter att ha läst om patientens kosmetiska mål kommer Dr. Korman att kunna tillhandahålla ett anpassat fettsugningsprocedurcitat. På hans Mountain View, San Jose, San Francisco och Carmel kontor erbjuder Dr. Korman patientfinansiering för fettsugning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.