Cashback Research Review – Legit eller inte? (Mars 2021)

affärsman som visar online-undersökning tecken från sin telefon

vill du göra några lätta pengar på nätet? Det finns ett överflöd av sådana erbjudanden över hela Internet. Cashback Research är en av de webbplatser som lovar dig lite pengar för din insats. Det är en betald undersökning webbplats som erbjuder belöningar för din åsikt. Du röstar din åsikt genom att ta undersökningar, och i gengäld tjänar du lite pengar. Även om detta är en legitim och livskraftig ide, kommer många webbplatser som verkar legitima att försöka få din åsikt gratis. Eller för att få din personliga information för att sälja den till tredje part. Och några av dem är direkta bedrägerier.

så du måste vara mycket försiktig om du vill gå med på några av dessa webbplatser. Medan deras erbjudanden låter mer eller mindre samma, hur de behandlar användare är väldigt annorlunda. Många webbplatser kommer att uppskatta din tid och ditt bidrag. Registrera dig med dessa platser gör att du kan göra lite extra pengar lätt. Du kan till och med ha kul när du svarar på frågor och uttrycker din åsikt. Men det är aldrig stora pengar. Men så länge det är lätt varför skulle du inte dra nytta av det.

å andra sidan arbetar några av undersökningsplatserna i ’gråzonen’. Det betyder att de är legitima, men du måste ha tur att få några pengar. Och du kommer att få mycket frustration i processen. Så låt oss dyka in för att se vad Cashback Research har att erbjuda.

Vad är Cashback Research

Cashback Research är ett undersökningsföretag baserat i South Carolina, Usa. Det är inte ett stort företag, men du kan enkelt hitta viktig information om dem. Med detta menar jag adress, namn på personer i ledningen, de har till och med ett telefonnummer på deras webbplats. Detta är vanligtvis ett tecken på legitimitet. Dessutom har de ett A + – betyg med BBB (Better Business Bureau) även om de inte är BBB-ackrediterade. De har också en imponerande lista över partnerföretag. Slutligen, på deras undersökningswebbplats, säger de att du inte blir rik, du kan bara lägga lite extra pengar i fickan. Detta är ett ärligt uttalande som du inte kommer att se ofta.

alla dessa fakta påpekar att Cashback-forskning är legitim. Självklart, det betyder inte att de är en stor möjlighet, men till att börja, åtminstone vi vet att det inte är en bluff.

Cashback Research hemsida förhandsvisning

hur Cashback Research fungerar

innan du börjar tjäna pengar måste du registrera dig. Det är en kort och gratis procedur. Du kommer att få en $5 sign up bonus så snart du är klar med processen. Dessutom tjänar du $0,05 varje dag du loggar in. Detta är en extra välkomstbonus så att säga, men när du når $0.5 slutar den där. Nu kan du börja tjäna pengar.

här kommer den första överraskningen. Varje undersökning tar dig faktiskt till en annan webbplats. Detta innebär att Cashback Research är en undersökning generator webbplats. De erbjuder inte undersökningar på deras webbplats men omdirigerar dig till många andra undersökningswebbplatser. Det är inte den enda platsen av det slaget, men personligen tycker jag inte om det. Det betyder att du inte har någon aning om vilken typ av webbplats du besöker om du inte gör ännu en omfattande forskning. Så det är lite komplicerat och det kan aldrig vara helt tillförlitligt. Och när saker går söderut är det svårt att ta reda på vem man ska skylla på. Å andra sidan bör detta system ge mer frekventa möjligheter.

det finns dock en fångst. Ingen av undersökningarna är tillgängliga innan du registrerar dig för minst en omdirigeringswebbplats. Sedan igen, om du registrerar dig för 12 olika webbplatser får du en $10 bonus. Men se till att dessa webbplatser är från listan över undersökningspaneler. Så det är en slags berg-och dalbana med den här webbplatsen.

förutom undersökningar kan du också tjäna genom bonuspengar. Dessa erbjudanden är typiska för GPT-webbplatser. Principen förblir densamma: du omdirigeras till andra webbplatser där du kan ta dessa erbjudanden.

hur du får dina pengar på Cashback Research

du kan ta ut via PayPal, eller så kan du välja Amazon presentkort. Hur som helst måste du samla $30, vilket är en ganska hög betalningsgräns. Det bör ta upp till 2 veckor att få kontanter eller upp till 4 veckor att få ett presentkort. Jag glömde att nämna att Cashback Research site har olika medlemsnivåer. Sammanfogning 10 undersökning paneler kommer att uppgradera dig från brons till silver nivå. Om du registrerar dig för 15 paneler eller når 5 utbetalningar får du en guldnivå. Slutligen, efter 10 betalningar blir du platinum-medlem. Varje nivå kommer att lägga $0,05 till din undersökning belöning.

fördelar

  • massor av undersökningar tillgängliga. Även om du inte kommer att kvalificera sig för dem alla, kommer du att ha mer frekventa möjligheter.
  • kundsupport är bra. Det är inte den snabbaste kundservice, men så småningom, de kommer att få dig om det behövs. Ofta kommer de att lösa de problem du har.
  • olika sätt att tjäna pengar. Undersökningar, bonuspengar erbjudanden, registrera dig för andra webbplatser. Fler erbjudanden betyder vanligtvis mer pengar.

nackdelar

  • hög inlösentröskel. En tröskel på $30 är för hög.
  • dåliga länkar. Några av länkarna fungerar inte alls. Detta är vårdslöshet. De bör ge tillförlitliga länkar för att bygga förtroende.
  • kredit frågor. Många användare klagar över att de inte får krediter för genomförda undersökningar. Du kan inte berätta vem som är skyldig, värdwebbplatsen eller Cashback-forskningen. Om du är ihållande nog kan du få din belöning. Men det tar tid och kan vara mycket frustrerande.
  • skräppost. Ditt e-postkonto kommer att översvämmas av en zillion e-post från webbplatsen och deras partners som du registrerat dig för. Du har accepterat genom sign up kontrakt, så det finns inte mycket du kan göra.
  • inte den största lönesatsen. Denna webbplats fungerar som mellanhand, så du kan förmodligen tjäna mer om du tog undersökningarna och erbjuder direkt utan medling.

slutsats

Jag är inte särskilt imponerad av Cashback-forskning. Även om det är legitimt, och det är möjligt att tjäna lite pengar, finns det för många potentiella hinder. Jag rekommenderar alltid flera medlemskap med undersökningswebbplatser. Cashback research gör det åt dig. Men, det har för många opålitliga partners. Det verkar också som om de stimulerar dig att logga in på så många andra webbplatser som möjligt, naturligtvis via deras webbplats. Varför skulle du göra det om du kan skriva in dem direkt? Du får alla erbjudanden på ett ställe, men för mig räcker det inte.

men om du har ett separat e-postmeddelande för undersökningar, så att du inte bryr dig om hur många e-postmeddelanden du får, kan du ge det en chans. Vissa människor har positiva erfarenheter, kanske har du också tur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.