Carmelo Anthony är officiellt borta från Houston Rockets efter bara 10 matcher

efter att ha undertecknat med Houston Rockets som en fri agent i augusti, framåt Carmelo Anthony och laget skilde sig i November, efter att veteranen spelade bara 10 matcher med franchisen. Två månader senare bytte de honom till Chicago Bulls i ett pengarbesparande drag, och Chicago kommer antingen att handla honom eller avstå från honom innan han kan spela ett spel för dem.

”efter mycket intern diskussion, raketerna kommer att skilja sig från Carmelo Anthony och vi arbetar mot en upplösning,” sa Rockets General manager Daryl Morey den Nov. 15. ”Carmelo hade ett enormt tillvägagångssätt under sin tid med Rockets och accepterade varje roll som huvudtränare Mike D’ Antoni gav honom. Passformen vi föreställde oss när Carmelo valde att underteckna med raketerna har inte materialiserats, därför tyckte vi att det var bäst att gå vidare eftersom något annat resultat skulle ha varit orättvist mot honom.”

Anthony har därmed förtjänat den tvivelaktiga skillnaden att handlas två gånger till lag som inte hade några planer på att behålla honom samma år. Han delades ut till Atlanta på sommaren, som lät honom gå så att han kunde skriva med raketerna. Nu förväntas Chicago göra detsamma.

var kommer Melo att hamna? Här är några möjligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.