Byetta, Januvia och Victoza Diabetes rättegång avveckling finansiering

Byetta, Januvia, Victoza Diabetes Drug Fall

olycka lastbil bil Rättegång lån olyckaLegal-Bay LLC, rättegången avveckling finansiering företag, är en branschledare i att tillhandahålla rättegång före avveckling och avveckling finansiering till familjer som har skadats allvarligt av användning av Byetta, Januvia, Victoza och annan diabetesmedicin. Legal-Bay tillhandahåller stora rättegångsförskott för Byetta, Januvia och Victoza stämningar som involverar pankreatit och bukspottkörtelcancer.

FDA varning av typ 2 Diabetes droger

i 2007, den amerikanska Food and Drug Administration (FDA) började utfärda varningar om deras oro för ökad risk för akut pankreatit hos patienter som tar diabetes drogen Byetta.

under 2009 utfärdade FDA en varning om diabetesläkemedlet Januvia, som anger att patienter som tar Januvia kan leda till att de diagnostiseras med pankreatit. Varningen utfärdades efter att FDA fick 88 klagomål från patienter som diagnostiserats med pankreatit efter att ha tagit Januvia.

i 2011 granskade University of California grundligt data som sammanställts av FDA angående ”biverkningar” och rapporten indikerade att patienter som använde Byetta eller Januvia hade 3x risken för bukspottkörtelcancer.

i 2013 utfärdade FDA en annan varning på deras hemsida att de ”undersökte rapporter om möjlig ökad risk för pankreatit och pre-cancerfynd i bukspottkörteln från inkretinmimetiska läkemedel för typ 2-diabetes.”

stämningar som lämnas in mot diabetes Drug Makers

 • Byetta, Amylin och Ely Lilly Pharmaceuticals
 • Januvia, Merck & företag
 • Janumet, Merck & företag
 • Victoza, Novo Nordisk
 • Onglyza, Bristol Myers Squibb
 • Kombiglyze, Bristol Myers Squibb
 • Nesina, Takeda Pharmaceuticals
 • Kazano, Takeda Pharmaceuticals
 • Tradjenta, Boehringer Ingelheim
 • Jentadueto, Boehringer Ingelheim

behöver pengar idag på din Byetta, Januvia, eller Victoza rättegång?

om du redan har anställt ett diabetesläkemedel advokatbyrå för att driva ditt krav mot en av de tillverkare som anges ovan och behöver pengar idag medan du väntar på din lösning, kan Legal-Bay hjälpa dig med att få upp till $50k i pre-settlement rättegång finansiering. Allt du behöver göra är att fylla i ansökan på den övre vänstra sidan av denna sida och en försäljningsagent kommer att ringa dig snabbt för att diskutera din rättegång finansieringsalternativ. Om du föredrar att prata med en levande agent, ring vårt avgiftsfria nummer på: 877.571.0405 där levande agenter alltid står för att hjälpa dig

behöver du hjälp med att hitta en Byetta, Januvia, eller Victoza Advokatbyrå?

följande biverkningar har inträffat från patienter som har tagit typ 2-diabetesläkemedel:

 • pankreatit
 • bukspottkörtelcancer
 • sköldkörtelcancer

om du eller en älskad har diagnostiserats med något av ovanstående villkor, uppmanar Legal-Bay dig att omedelbart söka juridisk hjälp, tiden att lämna in ett krav mot tillverkarna av Byetta, Januvia och Victoza avvecklas varje dag. Om du behöver hjälp med att få en gratis juridisk konsultation från en top notch Byetta advokatbyrå, eller Victoza eller Januvia advokat gärna fylla i vår ansökan på det övre högra sidan av denna sida; eller ring vår avgiftsfria hotline på: 877.571.0405. Legal-Bay kan ansluta dig omedelbart till nationellt erkända diabetes drug advokatbyråer som inte kommer att debitera dig några pocket avgifter om de inte uppnå en lösning award för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.