Bethany Watson Ålder 33 Wiki: Från bröllopsplaner till lön och nettovärde

när radiopersonlighet och skådespelerska Bethany Watson lämnade sin bankspel för att bedriva en karriär inom sändning 2012, gjorde hennes nya jobb på Dave Ryan In The Morning Show henne en framgång över natten. Ungefär samma tid, då förlovade Bethany var över huvudet om sin dåvarande pojkvän Ricky.

Wisconsin infödda har sedan dess gått vidare från både hennes spelning på nämnda radioprogram samt hennes fästman Ricky. Idag arbetar den tidigare Dave Ryan In The Morning Show-personalen som skådespelare och producent och utvecklar webbserier. Och ännu viktigare, Hon har hittat sig en ny man.

med den nämnda nya mannen som möter sin familj börjar bröllopsrykten kring deras romantik få fart!

för att uppfylla läsarnas växande fascination med Bethany, här är compliation av en nitande wiki på henne inklusive hennes nettovärde, lön vid det nya jobbet, ålder, höjd och naturligtvis tacklade bröllop rykten.

Bethany Watsons Wiki-liknande-Bio inklusive ålder, höjd, nettovärde, nytt jobb & lön

alla hatar den så kallade ”9 till 5” och Bethany är inte annorlunda!

Andra Bethany I Vårt Valv: – Bethany Meyers, 27, Gift Med Långvarig Partner Nico Tortorella, 29! Bröllop detaljer

innan hennes razzia i show-biz universum, Bethany, Ålder 33, gjorde henne levande arbetar som bankir, ett jobb hon hatade. I hennes 2012-intervju med hennes Campus öppnade hon om sitt beslut att lämna sin bankspel med bra lön genom att säga:

”jag jobbade på en bank och insåg att jag hatade mitt jobb och mitt liv.”

trots att ha noll erfarenhet av sändningar, hon var fast besluten att göra det på radio scenen. Hennes teaterbakgrund (Theatre Arts Major vid University of Minnesota) kom verkligen till nytta när hon anställdes som Lena Svenson på Kdwb-showen Dave Ryan In The Morning Show.

så småningom, University of Minnesota Alun gjort stora pengar flytta till Elvis Duran & The Morning Show som sin co-värd i augusti 2012. Hennes nya jobb på showen innehöll de 33-åriga värd dagliga segmenten inklusive Morgonshowhoroskop med Danielle & Bethany, rubriker med Bethany och vad som trender med Bethany.

Läs också: – Michael Galeotti Wiki: personlig Bio-Från gift liv till skilsmässa med Ex-fru

efter att ha tillbringat nästan fem och ett halvt år med Elvis Duran & morgonshowen, Bethany – som står högt på höjden av 5 fot 10 tum – lämnade det syndikerade nationella programmet för att ”driva andra passioner.”

men då hade hon redan samlat tusentals i nettovärde. Hennes wiki avslöjar att hon har utvecklat webbserien 2017 som heter Whiskey Chick. För närvarande, hon stjärnor i märkt – en webbserie om ett New York-baserat skivbolag.

dessutom, Bethany och hennes täta medarbetare Jon Sosis insvept deras senaste projektet ”Anya Marina: Indie-Pendent Woman” som, enligt hennes Instagram post, är ”kommer ut snart.”

född den 15 December 1984 växte hon upp i Wisconsin tillsammans med sin bror, John. Om man skulle gå genom hennes socials, hon delar en sammansvetsad band med sin familj.

Upptäck: – känd för sin röst, Ross Matthews förhållande till Gaypartner: pojkvän sedan 2008

familjeporträtt med Familjebränslen Bröllop rykten; tidigare förlovad?

på tal om familjen, Bethanys senaste Instagram-inlägg som innehöll hennes ryktade pojkvän på tre år, Jeremy Finkel och mama Watson har väckt bröllop rykten.

Bethany tillsammans med sin pojkvän och mamma njuter av frukost (foto:- Bethany Watsons Instagram)

liksom alla andra skvaller i show-biz visade sig detta också vara bara spekulation i slutet. Enligt hennes wiki, hon och hennes påstådda Bae Jeremy är ännu inte förlovade.

missa inte: – Yovanna Ventura Bio: ålder till familjemodell som daterade Justin Bieber

men det betyder inte att Bethany inte har tänkt på sitt bröllop. Hon twittrade en gång en önskan att få sin man att sjunga Jessica Simpsons var Är du på deras bröllop.

Bethany rätter ut tankar om hennes förestående bröllop (foto:- Bethany Watsons Twitter)

många kanske inte kommer ihåg, men Whiskey Chick-stjärnan ryktes en gång för att ha blivit förlovad med musiker och radiopersonlighet Ricky Roo. Men när ett fan konfronterade henne om förlovningsringen på Twitter, svarade hon snabbt:

”Nej, bara en gåva från @rickyroo. Inte engagerad ;)”

tidslinjen för Bethany och hennes en gång fästman Ricky är lika svårfångad som de kommer. Men den enda gången den förra någonsin har refererat till den senare kom i form av hennes 2012 hennes campusintervju, medan hon diskuterade sin 10-åriga plan.

intressant: – vad är Michael Cole, ’WWE Voice” lön & nettoförmögenhet? Han är bland rikaste

lite visste Bethany vid tidpunkten för hennes intervju att hon och Rickys förhållande så småningom skulle gå sin kurs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.