5 Sprintborrar designade för basebollspelare

när vi börjar gå in i lågsäsong för baseball söker många spelare, föräldrar och tränare efter sprintövningar för basebollspelare. Ett av de gemensamma områdena som basebollspelare vill arbeta med är hastighet och blir snabbare.

med college läger och montrar precis runt hörnet, nu är en bra tid att arbeta på din sprint mekanik!

i den här artikeln kommer jag att dela med dig 5 sprintborrar avsedda för basebollspelare. Se till att du tittar på videorna för en bra demo och hur jag tränar dem.

om du inte är prenumerant på Esposito Strength Club, se till att du klickar här för att prenumerera så att du inte missar! Du kommer också att få tillgång till alla mina gratis online baseball kurser!

Lär av mina misstag

jag minns första gången när jag kastade upp från ”speed drills.”Jag var 16 och förstördes. Basebollscouter och tränare berättade för mig att jag behövde arbeta med min sprintmekanik. Lyckligtvis hade jag mina 60 varvtider och körtider från en perfekt spelutställning.

 • 7.6 andra 60 Yard Dash
 • 2.1 andra 10 Yard Dash
 • Mile tid strax under 8 minuter

så, som de flesta av er, mina föräldrar registrerade mig för ett ”Speed Camp.”Jag var en av 30 barn till en tränare. Några slumpmässiga öppna fält i södra New Hampshire. Denna tränare var en tidigare idrottsman utan certifieringar eller någon vidareutbildning. Han råkade vara på ett av våra fallbollsspel som marknadsför sitt Hastighetsläger.

vad innebar detta Hastighetsläger?

Dag 1. Vi var ute i en timme. Sprint. Kör varv. Konborrar. Fler sprintar.

jag kastade upp. Denna hastighet tränare var bokstavligen glad jag kastade upp. Som ett hedersmärke för honom.

varje dag i 8 veckor gjorde vi samma sak. Om jag inte kräktes skulle tränaren säga att jag inte arbetade tillräckligt hårt.

Resultaten?

jag kommer inte ihåg de exakta siffrorna, men jag vet att jag blev långsammare.

min 60 Yard dash tid var över en 8.

min 10 yard var långsammare.

min mil tid var nära 9 minuter.

den värsta delen … tränaren lägger skulden på mig! Jag var 16. Jag visste inte och inte heller mina föräldrar. Ser tillbaka på” programmet ” gjorde vi ingenting för att arbeta med min sprintmekanik. Jag var bruten, svagare, och jag blev inte bättre. Det är några av farorna när det gäller ”hastighetsläger.”

du måste krossa grunderna …

så, vad är några sprintövningar att göra? Här är 5 av mina gå till när jag börjar med en idrottsman:

The Wall Lean Piston Iso

inget sexigt om denna borr. Det är en av mina favoriter när det gäller att coacha idrottare på rätt positioner för Sprint. Om du inte kan få upprepa denna position på en vägg, hur kan du komma till denna position i full fart?

stolta över dessa viktiga sprintmekaniska positioner!

ladda ner mina Top 10 Game Day Nutrition Tips för basebollspelare här

The Wall Lean Piston Iso är ett bra undervisningsverktyg för att skapa sammanhang för nästa sprintborrar i den här bloggen. När coaching, jag kommer ofta regress idrottare för en uppsättning för att påminna dem om denna specifika position. Detta gör det möjligt för idrottaren att mentalt komma ihåg var deras positioner är.

hur man utför Wall Lean Piston Iso

linjära gränser

efter vår väggborr är vår nästa sprintborr för basebollspelare linjära Sprintgränser. Detta är en bra övning för att arbeta med kraft i marken och vertikal kraft när du sprintar. Det finns också förspänningsförväntningen på ditt nästa steg, vilket också lägger till en markreaktionskomponent. Tänk på dessa som långa steg sprintar.

du försöker spendera mindre tid på marken och skapa en rytmisk men ändå kraftfull sekvens genom din löpmekanik.

perfekt för knäböjning och fotplacering som vi diskuterar i väggens magra Kolvvideo ovan.

hur man utför linjära gränser

Lean Fall Sprint med Hip Flexion Start

nästa sprint drill för basebollspelare är Lean Fall Sprint med Hip Flexion fortsätter att bygga av våra tidigare videor i den här bloggen. Vi arbetar ständigt med våra sprintpositioner, särskilt knä-och fotplacering.

att börja i den exakta positionen vi behöver komma in när vi slår i marken är ett bra sätt att börja med dina lean fall sprint-progressioner. Som tränare kan jag stoppa övningen, ställa in positioner och påminnelser och upprätthålla integriteten i våra sprintpositioner.

liksom våra videor ovan är detta bra för knäböjning och markkontakttid. Vi tycker om att vara aggressiva med armarna, och trycka kraft i marken vid kontakt.

hur man utför Lean Fall Sprint med Hip Flexion Start

linjär puls till Sprint

hittills i våra tidigare sprintövningar för basebollspelare har vi satt några begränsningar med specifika utgångspunkter och isometri. I den linjära Pulsstart till Sprint börjar vi lägga till lite mer Pre spänning och timing för idrottaren.

pulseringen hjälper till att skapa spänning i hela kroppen. Jag gillar att tänka på att vara på en mini studsmatta och skjuta golvet bort. Jag vill också påpeka att mitt huvud inte gör massor av upp och ner rörelse. Tänk på en anka på vattnet, stilla och lugnt över vattnet, men snabbt och engagerat nedan!

låt idrottaren få lite timing för pulserande. Du kan också låta idrottaren välja när de bestämmer sig för att sprinta. Som tränare kan du också bestämma dig för go-samtal eller hörbara ljud. Oavsett vad som passar ditt träningsprogram och mål.

hur man utför den linjära pulsen till Sprint

10 Yard Build till 30 Yard Sprint

i vår 5: e sprint drill för basebollspelare utför vi nu vad jag kallar en fri körning. Den fria körningen gör det möjligt för idrottaren att sätta alla övningar ovanifrån i kraft. Detta tar bort några av de” övningssteg ” som är involverade från tidigare sprintövningar.

denna borr är utformad för idrottaren att införliva sina sprint mekanik som de bygger upp långsamt för 10 yards. När de når 10 yards, accelerera sedan till en nära max ansträngning sprint för det angivna avståndet.

som tränare kan du justera byggavståndet såväl som sprintavståndet. Beroende på idrottare och sport kan det anpassas för dig.

jag gillar vanligtvis 10-yardbyggnaden för basebollspelare eftersom den simulerar tid eller varaktighet för en tonhöjd. Om du är en baslöpare måste du vända i strålarna och köra baserna hårt. Om du spelar försvar, måste du sprint till gapet eller säkerhetskopiera en bas!

hur man utför 10 Yard Build till 30 Yard Sprint

att sätta ihop allt

Detta är en typisk uppsättning och reps för var och en av dessa efter en fullständig uppvärmning (inte säker på vad man ska göra för en uppvärmning? Kolla in min Uppvärmningsblogg före spelet):

 1. vägg Mager kolv Iso – 2-3 uppsättningar av :10 isometrisk för varje ben
 2. linjära gränser – 2-3 uppsättningar av 10-15 Yards
 3. Lean Fall Run med höftflexion – 2-3 uppsättningar av 3 varje ben (6 totala sprintar)
 4. linjär Pulsstart till Sprint – 2-3 uppsättningar av 3 varje ben (6 totala sprintar)
 5. 10 Yard Build till 30 Yard Sprint – 1 uppsättning av 4 Reps

kom ihåg, för att citera Tim Gabbett, arbeta hårt och smart. Bara för att du kastade upp, gör det inte till ett bra ”speed” – program!

 • om
 • Senaste inlägg
Följ mig

Nick Esposito

webbplats på EspositoStrengthClub.com
Jag är en Precision Nutrition Certified Coach och en certifierad personlig tränare genom National Academy of Sports Medicine (NASM). Grundare av Nutrition för Softball och Esposito Strength Club. Jag arbetar för närvarande på Champion sjukgymnastik och prestanda med Mike Reinold och några av de ljusaste styrka tränare och sjukgymnaster inom Boston regionen & nationellt. På Champion arbetar jag med alla typer av kunder med näring, styrka, hastighet och mer. Detta inkluderar vuxna, multisportidrottare som sträcker sig från ungdomar, Gymnasium, NCAA, MiLB, MLB och NFL. Jag ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål!

Följ mig

Senaste inlägg av Nick Esposito (se alla)

 • 5 Sprintborrar designade för basebollspelare-oktober 8, 2019
 • näring för Basebollprestanda-September 10, 2019
 • de 3 stiftelserna till din näring: Macronutrients – August 13, 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.