5 bästa Google DVD Player-programvaran för att strömma DVD-film till Chromecast

Google DVD-spelare

Google Chromecast är verktyget, med vilket du kan ansluta till någon HDMI-skärm, för att få videouppspelning lättare än tidigare. Du behöver bara köpa $35, för att kasta alla videor och underhållningar för att visa enheten, i större skärm utan begränsningar. Var försiktig med att du måste installera Google DVD player-programvara, med vilken du kan strömma DVD till Chromecast utan för mycket ansträngning. Vissa människor kan förvirra om vad Google DVD-spelare faktiskt är. Tja, det är DVD ripper, som kan rippa DVD-skivor till videor och sedan kasta DVD-filmer till TV med Chromecast med några få klick. Följande är topp 5 DVD rippers, läs och välj.

topp 1: AnyMP4 DVD Ripper

rippa DVD till alla populära videoformat och extrahera till ljudfiler med valbara filter att använda. På grund av det breda stödet från medieformat och vanliga enheter gör AnyMP4 DVD Ripper det möjligt för användare att mata ut DVD till de flesta bärbara digitala enheter. Den snabba DVD till video konvertering hastighet och anpassa filter ger människor mer utrymme att redigera och hantera DVD-filmer, med Google DVD Player program på Windows och Mac-datorer.

huvudfunktioner

  • rippa DVD till alla videoformat med anpassningsbara filter och effekter.
  • extrahera ljudspår och rippa till populära ljudfiler.
  • stöd iMove, iDVD och Final Cut Pro för att optimera.
  • mata ut DVD-skivor till alla typer av bärbara enheter.

så här strömmar du DVD-filmer till Chromecast 2

Steg 1: Ladda DVD-fil

Ladda ner Google portable DVD-spelare, registrera dig med e-postadress och tryck sedan på Ladda DVD efter att du har lagt DVD-skiva till datorn.

ladda DVD

steg 2: redigera DVD-videor. (Valfritt)

du kan redigera innan du rippar DVD till Videor, för att rotera, vända, vända 2D till 3D och få andra funktioner med filter i verktygsfältet och den högra rutan.

redigera DVD

steg 3: Output video med vissa videoformat

Hit profilmenyn, för att få MP4, AVI, MOV och andra mediaformat att välja mellan. Äntligen, slå Rip All för att rippa DVD till video eller ljud.

Rip DVD

topp 2: WinX DVD Ripper Platinum

det är DVD Ripper-programvaran, som kan rippa kommersiella DVD-skivor, senaste kopieringsskyddade skivor och de flesta digitala medieformat. Därför liknar det rippa och strömma DVD till Chromecast för uppspelning. På PC och Mac.

WinX DVD Ripper Platinum

Steg 1: Starta Google media player och importera DVD.

Ladda ner WinX Media Player, registrera och leta upp ”DVD-skiva” för att ladda DVD-skivan till den digitala spelaren via Chromecast.

steg 2: rippa DVD till Chromecast 2.

Ställ in utgångsformat och definition, tryck på ”Kör” för att rippa DVD-innehåll på WinX DVD-spelare.

topp 3: Brosoft DVD Ripper

Brosoft DVD Ripper kan dekryptera och lagra kommersiella DVD-skivor och andra DVD-källor med skydd. Du kan rippa och konvertera DVD-skivor, Blu-rau-mapp, ISO-bildfiler, DVD-kopior och videor från andra källor. När du har rippat DVD-filmer blir det enkelt att casta videor till Chromecast.

Brosoft DVD Ripper

Steg 1: importera DVD-skivvideo på datorn.

sätt i DVD-skivan i DVD-kortplatsen och starta Google DVD-spelaren. Hit” ladda DVD ” – knappen i det övre vänstra hörnet.

steg 2: Ställ in videoformat för utgång.

rullgardinsmenyn ”Format” finns längst ner, när du klickar på den ser du en lång lista, mest populära enheter listas. Det normala sättet är att välja vilken bärbar Enhetstyp du vill mata ut och välj sedan det specifika medieformatet. När det gäller Chromecast är” MP4″ i ”Common Video” det vanliga valet.

steg 3: rippa DVD till Chromecast.

Klicka på ”Konvertera” när inställningarna är färdiga, för att börja konvertera DVD till MP4-filer.

topp 4: CloneDVD DVD Ripper

CloneDVD DVD Ripper kan hjälpa dig att strömma DVD till Chromecast, genom att konvertera DVD till video av vissa videoformat. Det finns också filter för att trimma, beskära, slå samman och göra andra justeringar på både video-och ljudspår. Följande del syftar till att rippa DVD till MP4, med Google Chrome DVD-spelare. Det har också funktionen att kopiera DVD: n som DVD-kloner.

CloneDVD DVD Ripper

Steg 1: Ladda DVD-skivan.

starta CloneDVD DVD Ripper och sätt in DVD i DVD-DRM. Tryck på ”DVD Ripper” i verktygsfältet.

steg 2: Välj utdataformat och definition.

det finns två metoder du kan prova, för att välja ”MP4” under ”vanlig kategori”, eller för att kopiera DVD-filmer med alternativet ”Backup DVD” i samma resultat. Senare ställer du in viss mapp för att spara konverterade DVD-filer till.

steg 3: Strömma DVD-filmer till Chromecast.

Hit konvertera för att rippa DVD till Chromecast i hög kvalitet.

Topp 5: ALLA DVD Cloner Platinum

alla DVD Cloner Platinum erbjuder två huvuddelar, som är DVD Clone och DVD Ripper. För att casta DVD till Chromecast krävs den senare för att mata ut DVD till MP4, medan MP4 är det rekommenderade formatet som stöds av Chromecast. Således är alla DVD Cloner Platinum också den kvalificerade Google DVD player-programvaran, för att rippa DVD till MP4 och kasta in i HDTV av Chromecast.

alla DVD Cloner Platinum

Steg 1: Sätt in film DVD

tryck på ”Öppna DVD” för att upptäcka DVD-filmerna. Flytta till ”DVD Ripper” – menyn, välj” Normal ”- läge och Välj” MP4 ”från kategorin” Output Format”, vilket kan bevara din ursprungliga videokvalitet mestadels.

steg 2: Rippa DVD för att strömma till HDTV med Chromecast

Hit ”Start” i nedre högra hörnet, för att konvertera DVD till MP4-video. Du hittar ripped DVD under”Target”.

senare lägger du till Google Cast-tillägget i Chrome, du kan hämta det från Chrome web store. Klicka på” Alternativ ”för att justera” Tab Casting quality ” enligt dina specifika behov. Kopiera och klistra in videoadressen utan citattecken i adressfältet. Öppna den nya konverterade videon med den, och sedan är DVD-videon framgångsrik när du strömmar DVD till Chromecast.

Vanliga Frågor Om Google DVD-spelare

har Google en videospelare?

Ja. Du kan ladda ner videospelaren från Google Play för att använda den.

har Windows 10 EN DVD-spelare?

Nej. Även om den inbyggda spelaren på Windows 10, Windows Media Player, kan spela CD-skivor, data-CD-skivor och data-DVD-skivor, kan den inte spela DVD-skivor av hög kvalitet. Du kan ladda ner gratis DVD-spelare från Microsoft Store för att spela DVD-filmer.

har smarta TV-apparater en DVD-spelare?

allt beror på. Vissa smarta TV-apparater har inbyggda DVD-spelare, som kan spela DVD-filer via TV. Men de flesta TV-apparater har inte en DVD-spelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.